Trotuarele și stațiile de autobuz nu sunt parcări! Poliția Locală Bușteni a demarat o campanie împotriva șoferilor care parchează neregulamentar.
În ciuda timpului ploios, Poliția Locală împreună cu Primăria din Bușteni a început această acțiune de verificări pe teren din data de 14 Aprilie. Este o campanie destinată conducătorilor auto care îi sfidează pe cetățenii pietoni, blocând trotuarele, oprind în stațiile de autobuz și punând în dificultate transportul în comun.
Campania a început prin verificarea/identificarea autovehiculelor staționate neregulamentar și notificarea scrisă a comercianților care își desfășoară activitatea de-a lungul DN 1 pentru a muta mașinile în locuri unde staționarea/parcarea este permisă.
Poliția Locală nu are o “normă” de a da amenzi, tocmai de aceea s-a început cu campania de informare, pentru a reaminti șoferilor că regulile trebuie respectate.
Ar fi o bucurie dacă am întelege cu toții că este vorba despre imaginea orașului nostru, stațiune turistică de interes național.