Astăzi a avut loc prima întâlnire de lucru dintre membrii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Valea Prahovei în Acțiune”, pentru actualizarea studiului de fezabilitate a autostrăzii București – Brașov, tronsonul Comarnic – Brașov.
Alături de celelalte orașe vecine, susținem acest proiect important și suntem la dispoziția specialiștilor pentru a putea realiza autostrada mult așteptată. Discuțiile pe care le-am avut au fost constructive, cu răbdare și atenție, se conturează ideile pentru realizarea unui proiect sustenabil.
Am fost bucuros să mă reîntâlnesc în cadrul acestei ședințe cu reprezentanții orașelor vecine, dl. Vlad Oprea – Primar Sinaia, dl. George Barbu – Primar Azuga, dl. Sorin Popa – Primar Comarnic și dl. Sorin Ciobanu – Primar Predeal. De asemenea, au fost prezenți alături de noi, dl. Adrian Udeanu – Director Direcția Tehnică CNAIR, dl. Ionuț Urecheatu – Responsabil Contract CNAIR și dl. Petre Ene – Manager contract Consitrans.
În cadrul acestei prime întâlniri s-a prezentat propunerea tehnică a autostrăzii, s-au clarificat anumite aspecte cu privire la traseul autostrăzii și a existat o deschidere deosebită din partea tuturor participanților pentru colaborare.
În continuare vom oferi tot sprijinul pentru a grăbi realizarea acestui plan măreț.